Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Η Ο.Ε.Α. είναι εδώ! (...δυστυχώς για εσάς...)

Η Ο.Ε.Α. είναι εδώ! (...δυστυχώς για εσάς...)

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_21.html

Έπεσε στα χέρια μας η έκδοση του εκδοτικού οίκου "Άγνωστο"(Π.Γιαννουλάκης): Η Αλήθεια για την Ομάδα Εψιλον(διάβαζε η παραπληροφόρηση για την Ο.Ε.Α.).
Σε αυτή την έκδοση επιχειρείται μία προσπάθεια αποδόμησης του έργου της Ο.Ε.Α. μέσα στα χρόνια, μέσω δολίων ψευδών και ημιαληθειών, ώστε βεβαίως η Ο.Ε.Α. να θεωρηθεί ως "τελειωμένη" με σκοπό να στρέψει την προσοχή και την αφοσίωση του διψασμένου για γνώση κοινού προς την Ομάδα Ε, ξανά και αφού μέσω κειμένων και σημάτων της η Ο.Ε.Α. έχει η ίδια αποδομήσει εις το μηδέν την Ομάδα Ε και όσους την προωθούν.
Μέσα στα κείμενα τα οποία απορρέουν από τα απομνημονεύματα του Ι.Φουράκη αλλά και θεωρίες και εκτιμήσεις του Π.Γιαννουλάκη, δημιουργείται μία "άλλη" Ο.Ε.Α. η οποία ουδεμία σχέση έχει με την ίδια την Ο.Ε.Α. ενώ ταυτοχρόνως οικοδομείται ένα προφίλ για την Ομάδα Ε το οποίο ουδεμία σχέση έχει με το αληθινό πρόσωπο αυτής της ιστορίας η οποία και είναι πολυπλόκαμη και δηλητηριώδης.
Παρουσιάζεται η Ο.Ε.Α ως "τελειωμένη" και παρουσιάζεται ο Ι.Καραγεωργίου ως "εμπνευστής" της Ο.Ε.Α. και ως μοναδικό μέλος. Παρουσιάζεται η Ο.Ε.Α. να βασίζεται στις επιστολές UMMO(οι οποίες και κυκλοφόρησαν πολύ πιο μετά από την ίδρυση της Ο.Ε.Α.) και να βασίζεται σε θεωρίες τρίτων(όπως J.Lear, Draconian Mythology, Don Wilson κ.α.) την ώρα που αυτοί ήρθαν πολύ μετά την Ο.Ε.Α. να γράψουνε και να πούνε θέματα τα οποία η Ο.Ε.Α. πρώτη παρουσίασε και αποκάλυψε άνευ αντιτίμου εν αντιθέσει με αυτούς οι οποίοι χρεώνουν και τον "αέρα" αν κάτσεις δίπλα τους, και με τελικό αποτέλεσμα τον οικονομικό μαρασμό της εν αντιθέσει με όλους αυτούς οι οποίοι θησαύρισαν στις πλάτες της. Και αντί για το ελάχιστο ευχαριστώ, επιχειρούν και πάλι να την αμαυρώσουν και να την μηδενίσουν απέναντι στην Ομάδα Ε, την οποία και πολέμησε σφόδρα και βέβαια αποκάλυψε το όλο πλαίσιο λειτουργίας όλης αυτής της ιστορίας της Ομάδας Ε και των παραπλεύρων συνεπειών της.
Τα κείμενα της Ο.Ε.Α. όμως δεν παρέμειναν μόνον στα χέρια των "τυχερών" αναγνωστών τους, όπως ισχυρίζονται ψευδώς και δολίως. Τα κείμενα της Ο.Ε.Α. διατέθηκαν σε όποιον θέλει να τα διαβάσει μέσω του διαδικτύου και των προσπαθειών ανθρώπων οι οποίοι δεν προσέβλεπαν σε κανένα χρηματικό ώφελος αντιθέτως υπέστησαν οικονομικές και κοινωνικές ζημίες άνευ προηγουμένου διότι "χάλασαν" τη "φάμπρικα" μοιράζοντας ανόθευτη γνώση δωρεάν προς όλους. Οπότε αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος να αμαυρωθεί και να αποδομηθεί η Ο.Ε.Α. και ο μόχθος των μελών της και ο μόχθος του Ι.Καραγεωργίου σε συνθήκες μαρασμού ώστε να αποκαλυφτούν οι εξελίξεις και τα σχέδια τόσο του αιώνιου αυτού ψευδοθεού όσο και των παραφυάδων του, όπως η Ομάδα Ε, οι τριεψιλίτες, ο χριστιανοδωδεκαθεϊσμός, ο σουφισμός Ι και ΙΙ, τα θρησκεύματα τα απορρέοντα από την ίδια πηγή, οι σεληνιάτες, οι μασόνοι πίσω από την Ομάδα Ε. Διότι μασόνοι είναι πάνω από όλα, διότι Ροδόσταυροι είναι πάνω από όλα, διότι Ναϊτες είναι πάνω από όλα και διότι ουδεμία σχέση με την πατρώα Ελλάδα έχουν.
Παρουσιάζονται ως δήθεν μέλη της Ομάδος Ε, άνθρωποι οι οποίοι οι ίδιοι έχουν αρνηθεί πάσαν ανάμειξη με τέτοιες ιστορίες(Σοφιανόπουλος, Πασσάς, Χασάπης κ.α.) ενώ συνδέονται αυτοί οι άνθρωποι με τον ανύπαρκτο και ψεύτη Γκιόλβα ο οποίος οικειοποιήθηκε το Αρτεμις 30, την ώρα που το μόνο που έφτιαξε ήταν ένα τασάκι για τσιγάρα... Συνδέεται η Ο.Ε.Α. στην έκδοση αυτή με την Ομάδα Ε και ο Ι.Καραγεωργίου με ανθρώπους με τους οποίους ουδεμία σχέση είχε(και αν είχε κάποτε, αυτή έγινε δια λόγους μετάδοσης πληροφοριών και όχι ένταξης σε κάποιο πλαίσιο, τύπου ενωμένη Ομάδα Ε και λοιπά ευφυολογήματα, διότι τελικά όλοι αυτοί που ζήτησαν επαφή με τον Ι.Καραγεωργίου γύρισαν και τον δάγκωσαν σαν φίδια κολοβά, αφού πρώτα εκμεταλλεύτηκαν τον πλούτο γνώσης που τους παρείχε, εκδίδοντας βιβλία και περιοδικά με χρηματικό ώφελος αλλά και ώφελος στην αποδόμηση της Ο.Ε.Α. και του Ι.Καραγεωργίου)
Παρουσιάζονται ως νεομυθολογία τα κείμενα της Ο.Ε.Α. την στιγμή που τα κείμενα της επιβεβαιώνονται μέχρι κεραίας ειδικά την παρούσα χρονική στιγμή και ειδικώς αφού όλος ο κόσμος είδε την "εξομολόγηση" του θεωρητικού των Ε, Ι.Φουράκη στο κύκνειο άσμα του, όπου και αποκάλυψε τον ρόλο του και τον ρόλο των λοιπών στρατηγών Καλογεράκηδων και σία.
Βέβαια, τώρα πια όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία διότι η Ο.Ε.Α. απέδειξε με τον πιο καταφανή τρόπο ότι και υπάρχει και ζεί και αναπνέει ακόμα παρά τον πόλεμο που δέχθηκε και όχι μόνον αυτό με τις προσπάθειες όλων μας(οι οποίοι δεν σχετιζόμαστε με κανέναν τρόπο με την ίδια) "ζει μία δεύτερη νεότητα" την παρούσα χρονική περίοδο και ξαναδίνει την μάχη με όλους εμάς στο πλευρό της για να επαναφέρει την Ελληνική(και όχι τη δόλια "Εθνική" ώστε να χαρακτηριστεί νεοναζιστική οργάνωση) Αποκατάσταση αλλά και την Πλανητική Αποκατάσταση και πάλι άνευ χρηματικού αντιτίμου αλλά δυστυχώς για τους "βολεψάκηδες" ζητάει πολύ περισσότερα. Ζητάει χρόνο, προσπάθεια, θέληση, θάρρος, ανιδιοτέλεια, ανεξαρτησία από πάσης φύσεως δεσμά, αγάπη για τα ιδανικά μας, αυτοθυσία. Ζητάει δηλαδή πολύ περισσότερα από χρήματα, πολύ πιο δύσκολα από χρήματα. Γι'αυτό και δεν είναι αρεστή στους πολλούς και στους βολεψάκηδες που περιμένουν την ομάδα Ε, τους απολλώνιους, το χριστούλη, τον σατανάκο και τα συμπομαρτυρούντα να τους σώσουνε.
Η Ο.Ε.Α. είναι εδώ, δεν "πέθανε" όπως ψευδώς αναφέρεται σε αυτή την έκδοση την οποία "παπαγαλίζουν" οι "αδελφές Τατά" και οι κύκλοί τους. Η Ο.Ε.Α. επιτελεί έργο ανυπολόγιστης αξίας και και ζητάει την δράση όσων απέμειναν να ορθώσουν ανάστημα. Και δυστυχώς για όλους αυτούς, το μήνυμα έχει "περάσει", το νιώθετε εσείς, το νιώθουμε και εμείς. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Γίνεται αυτό το οποίο δεν προέβλεψαν. Σηκώνονται οι Έλληνες και οι πολίτες άλλων εθνών από τα γόνατά τους και το βλέμμα τους καθαρίζει από τη βρωμία που ανέχτηκαν χιλιετίες έως τώρα ώστε να δώσουμε όλοι μαζί τον Ύστατο Αγώνα πάλι για Ελευθιστία. Οι αλυσίδες που μας κρατάνε κάτω σκουριάζουνε και σπάνε ταχέως, το κύμα το οποίο έρχεται θα είναι λυτρωτικό και καταιγιστικό.
Καταλάβατε κυρίες και κύριοι της μασονΈψιλον τι πετύχατε; Το αντίθετο από αυτό που νομίσατε. Γίναμε περισσότεροι και αυξανόμαστε μέρα με τη μέρα. Γινόμαστε ένα "Τσουνάμι" το οποίο παρασύρει στο διαβά του κάθε τί το βρώμικο και όλους εσάς μαζί του. Πώς την πατήσατε έτσι;
Τέλος, καλούμε τους φίλους μας και μη, να μην αγοράζουν τα βιβλία του εκδοτικού οίκου Άγνωστο. Τα διαθέτουμε εμείς σε κάθε ενδιαφερόμενο. Ώστε να διαπιστώσει εξ'ιδίοις την "λάσπη" και τα ψεύδη τα οποία περιέχουν. Αλλά ταυτόχρονα, τους κόβουμε και έσοδα. Μην δίνετε τα χρήματα σας εκεί. Είναι η μεγαλύτερη απώλεια για αυτούς.
Όσο για την απάντηση της Ο.Ε.Α. και του Ι.Καραγεωργίου... Αυτή θα έλθει σύντομα κυρίες και κύριοι. Αρκετά πλέον με τη λάσπη και τα ψεύδη εις βάρος αγνών αγωνιστών. Η οργισμένη και ξεκάθαρη απάντηση έρχεται λίαν συντόμως και τότε θα τρίβετε τα μάτιά σας και θα τρέχετε να κρυφτείτε διότι θα είναι καταιγιστική.
[Και μία παρένθεση και πρωτοβουλία του ιστολογίου: Είναι ο καιρός ώριμος ώστε ο Ι.Καραγεωργίου να βγεί μπροστά και να συνθλίψει διανοητικά όλους αυτούς που μιλάνε εις βάρος του. Εμείς το επιθυμούμε και θα τον στηρίξουμε εάν το θελήσει και αυτός]
Γι'αυτό σας συνιστούμε κυρίες και κύριοι που θεωρήσατε την Ο.Ε.Α. "νεκρή":
Περιμένετε στο ακουστικό σας και έχετε δίπλά σας τα υπογλώσσια δια αποφυγήν καρδιακών και εγκεφαλικών επεισοδίων... Έρχεται!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΚΕΙΜΕΝΑ Ο.Ε.Α.- ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!
ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ !!!
ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ!!!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ
ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!!!
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ(ΉΕΑ ΉΘΣ) !!!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/dvd_28.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις