Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_3395.html

Τελικά, θα βγει κάποιος να μιλήσει για αυτά που συντελούνται στην Ελλάδα ή πάλι θα παίζουμε την κολοκυθιά;
Δηλαδή, θέλετε να μου πείτε ότι κανείς δεν βλέπει τί γίνεται στη σκιά της κρίσης και των αλεπάλληλων bail outs, τώρα με το Μεσοπρόθεσμο ή Μνημόνιο ΙΙ;
Τα γενοκτονικά κοράκια εκ Κίνας περιμένουν στη γωνία, έτοιμα να κατασπαράξουν το σε κωματώδη κατάσταση σαρκίο της Ελλάδος.
Κάθε μέρα βγαίνουν ειδήσεις στα "ψιλά γράμματα" των ΜΜΕ περί εισβολής "κινέζων επενδυτών" στην Ελλάδα. "Είδαν ότι γαμιόμαστε, πλακώσανε και οι γύφτοι..." που λεγαμε παλαιότερα(αντικαταστήστε πλέον το "γύφτοι" με το "κινέζοι")
Τώρα διαβάζουμε ότι οι κινέζοι επικυρίαρχοι, οι "φίλοι των Ελλήνων", θέλουν να αρπάξουνε και το αεροδρόμιο των Σπάτων. Η Shenzen Airport υπό κρατική χρηματοδότηση έχει βάλει στο μάτι το αεροδρόμιο το οποίο "παράτησε" ξαφνικά η γερμανική Hochtief, δια λόγους ανεξήγητους ως τώρα(κάτι ψέλλισαν περί συγκέντρωσης τους σε πιο επικερδή κομμάτια της εταιρίας τους κλπ, ενώ όλοι γνωρίζουνε ότι το αεροδρόμιο είναι η "χήνα με τα χρυσά αυγά" και ενώ έχουν κάνει οι ίδιοι πολλές επενδύσεις σε αυτό!). Αυτό είναι ενδεικτικό της σύμπλευσης της τωρινής γερμανικής ηγεσίας με την Κίνα(κάτι το οποίο μαρτυρά και η φαραωνική σύμβαση των 200 δις ευρώ που υπέγραψαν τα δύο κράτη προσφάτως). Και δεν είναι τυχαίο το ότι Κινέζοι θέλουν και το αεροδρόμιο(το κύριο αεροδρόμιο της χώρας στο οποίο εκτελούνται πλήθος μεταφορών από το εξωτερικό).
Καταλαβαίνετε τί θα συμβεί; Ήδη οι Κινέζοι κατέχουν τον ΟΛΠ, εντός καιρού και τον ΟΛΘ, τα μεγάλα λιμάνια της χώρας, με συνέπεια να εισάγουν ό,τι θελήσει η γενοκτονική καρδιά τους και τώρα εάν αρπάξουν και το αεροδρόμιο των Σπάτων, θα μπορούν και δια αέρος να εισάγουν στην ταλαίπωρη και υπό πώληση Ελλάδα, ό,τι θελήσουν. Η κάλυψη τους είναι ότι πρόκειται για πολιτικούς λιμένες και αεροδρόμια αλλά πίσω από τις κουρτίνες, είναι μία στρατιωτικού τύπου εισβολή στην Ελλάδα. Γιατί τί άλλο εκτός από εισβολή και εγκαθίδρυση βάσεων είναι η αρπαγή των λιμένων και των αεροδρομίων της χώρας;
Ένα αφελές ερώτημα θα ήταν εφόσον αυτά τα ελέγχουν οι Κινέζοι, τότε πώς στον κόρακα θα παταχθεί το παρεμπόριο εισαγωγής λαθραίων από Κίνα; Οποία αντίφασις!!! Από τη μία να κλαίγονται για τα κινεζικά μαϊμού προϊόντα από την Κίνα τα οποία κοστίζουν δις σε χαμένα έσοδα και κοστίζουν ανυπολόγιστα στην δημόσια υγεία και από την άλλη, έναντι λίγων ευρώ(και πολλών ευρώ σε προμήθειες), παραδίδουν τα κύρια σημεία εισαγωγής σε αυτούς που κατηγορούν! Σχιζοφρένεια!
Και σαν να μην έφτανε αυτό, η κινεζική Sinovel έχει συνάψει συμφωνία με τη ΔΕΗ για την κατασκευή αιολικών πάρκων. Τί γίνεται ρε σείς συνδικαλισταράδες της ΔΕΗ; Με αυτούς υπογράψατε; Πιστεύετε ότι οι κινέζοι θα φτιάξουν ανεμογεννήτριες φιλικές προς το οικοπεριβάλλον των νησιών; Ότι θα τις φτιάξουν με "αγάπη και προδέρμ";;; Προσέξτε μην αντικαταστήσουν το νησί με κανά τεράστιο πάρκο ανεμογεννητριών για να ρουφήξουνε και την τελευταία ανάσα αέρα της Ελλάδας...
Όλα αυτά βέβαια είναι "αναπτυξιακά έργα" και θα δημιουργήσουν "νέες θέσεις εργασίας" για τους Έλληνες και "θα βάλουν την Ελλάδα ξανά στον αναπτυξιακό χάρτη" και άρες μάρες κουκουνάρες.
Όλα αυτά και τα επόμενα που θα ανακοινωθούν με το παραδάκι της Κίνας έχουν ένα σκοπό. Να μετατρέψουν την Ελλάδα στον πρώτο σταθμό διοίκησης της Κίνας στην Ευρώπη.
Βέβαια αρκετοί δεν έχουν πρόβλημα με αυτό, το θεωρούνε ως και πανάκεια και λύση στα προβλήματα της χώρας.
ΣΧΕΤΙΚΑ:
Κινέζοι θέλουν το «Ελ. Βενιζέλος»
Με επιστολή τους στον Πρωθυπουργό, δύο εταιρείες-κολοσσοί ζητούν να συμμετάσχουν στην ιδιωτικοποίηση
http://www.tanea.gr/oikonomia/article/?aid=4639679
Ελληνοκινεζικές επενδύσεις στον τομέα των ανεμογεννητριών και των αιολικών πάρκων
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=21495&Itemid=138
(ΚΑΙ)Στη Γερμανία ο Κινέζος πρωθυπουργός...
http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/63150/sth-germania-o-kinezos-prwthypoyrgos
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/07/blog-post.html
ΤΟΞΙΚΗ ΣΙΝΑ(ΚΙΝΑ). TOXIC CHINA(OF SIN)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/toxic-chinaof-sin.html
Η κινεζική αυτοκρατορία του σκότους, σιωπηλά στήνει check points διανοητικής χειραγώγησης σε όλο τον πλανήτη!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/check-points.html
ΑΡΘΡΟ-ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ- ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ 2012"
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/2012.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις