Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Απάντηση του ιστολογίου αλλά και της Ο.Ε.Α. σε σχόλιο αναγνώστη

Απάντηση του ιστολογίου αλλά και της Ο.Ε.Α. σε σχόλιο αναγνώστη
http://perseysteam.blogspot.com/2011/08/blog-post_06.html
delficos Αγαπητοί Φίλοι,
Μια διόρθωση προς αποφυγήν παρεξηγήσεων...
Δεν θα πώ τίποτα για τα ιερατεία γιατί θεωρώ ο,τι κάθε είδους "ιερατείο" λειτουργεί εις βάρος της ελευθερίας του ανθρώπου, της ελεύθερης σκέψης του και της διάδοσης των γνώσεων.
Τα Δελφικά Παραγγέλματα δεν ήταν οι χρησμοί που δίνονταν απο τις Πυθίες και που πρέπει επιτέλους να παραδεχθούμε οτι ήταν αποτέλεσμα channeling..
Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος οτι το 100% των χρησμών ήταν "χακαρισμένοι" αλλά επίσης δεν είμαι σε θέση να αντικρούσω τη θέση σας οτι δίνονταν όπως δίνονταν μέσω σελήνης, κλπ.
Τα Δελφικά Παραγγέλματα λοιπόν ήταν αποφθέγματα των Ελλήνων Φιλοσόφων που αναγράφονταν στην πρόσοψη του ναού του Απόλλωνα στους Δελφούς και βέβαια ήταν υπαρκτά.
Οσο κι αν ήταν διαβρωμένο το ιερατείο του Απόλλωνα και όσο αν ο ίδιος ο Απόλλων, στην αρχική του "μορφή" δεν λατρευόταν σε ναούς εκτιμώ οτι η αξία αυτών των αποφθεγμάτων είναι μεγάλη και διαχρονική και τελικά πρός ωφέλεια όσων τα κατανοούσαν και τα έθεταν ως "οδοδείκτες" στην πορεία της ζωής τους.
Δηλαδή δεν μπορούμε να αποδόσουμε κακή ή υπόγεια πρόθεση στον Κλεόβουλο τον Λίνδιο για το "Μέτρον Αριστον" και το "Βία μηδέν πράττειν".
Ούτε τον Σόλωνα τον Αθηναίο να κατηγορήσουμε για το "Μηδέν Αγαν" και το "Μη τα ήδιστα αλλά τα βέλτιστα".
Ούτε τον Χίλωνα τον Λακεδαιμόνιο για το " Γνώθι σ'αυτόν".
Ούτε στους άλλους εκ των επτά σοφών να ρίξουμε το "ανέθεμα" για τα "Ηττώ υπέρ δικαίου", "Μελέτα το πάν", "Θυμού κράτει "Πλούτει δικαίως".
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Καραγεωργίου Γιάννης(εκπρόσωπος Ο.Ε.Α)
Ζουρνατζής Γιάννης (Φίλος Ο.Ε.Α-εκπρόσωπος ιστολογίου Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ)

προς
delficos

αγαπητέ φίλε στο κείμενο μας σχολιάσαμε ως “αποφθέγματα των Δελφών” Μόνον τους Χρησμούς των Ιερέων των Δελφών και σχετικώς απαντήσαμε.
Εσύ αποκαλείς “αποφθέγματα των Δελφών”,αποφθέγματα τα οποία δεν ήταν των Ιερέων των Δελφών αλλά ήταν αποφθέγματα Ελλήνων φιλοσόφων επιστημόνων οι οποίοι δεν είχαν καμία σχέση με τους Δελφούς,
αλλά αυθαιρέτως οι Ιερείς των Δελφών έγραφαν αυτά τα ξένα αποφθέγματα στους τοίχους των Δελφών,δια να δώσουν επισημοφάνεια και θεαθήναι επιστημονικής Σοφίας εις τους Σατανιστικούς Χρησμούς τους,προερχόμενα από ψευδοδωδεκάθεους δαίμονες της δρακονιανής σελήνης.
Μην ξαναχρησιμοποιήσεις τον όρο “αποφθέγματα των Δελφών”,δημιουργημένα από εξωκείμενους επιστήμονες φιλοσόφους, κλεμμένα από τους Ιερείς των Δελφών και γραμμένα στους τοίχους των Δελφών.
Εάν δεν καταλαβαίνεις,εννοούμε ωμά ότι δια να αυξήσουν το κύρος των Σατανιστικών Ιαχωβικών Δελφών,οι ιερείς των Δελφών διέπρατταν κλοπή πνευματικής περιουσίας των Ελλήνων φιλοσόφων την οποία ψευδώς παρουσίαζαν ως δική τους.
Άλλη φορά αν στείλεις ανώνυμο σχόλιο ή email χωρίς ονοματεπώνυμο,αριθμό τηλεφώνου,και ταχυδρομική διεύθυνση(Ελτά),αυτό δεν θα απαντηθεί.όπως έχει ανακοινώσει το ιστολόγιο περί πολιτικής επικοινωνίας με τους αναγνώστες του.





Δημοφιλείς αναρτήσεις