Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Προς Έλληνες hackers, crackers και λοιπούς, προς μέλη των Anonymous, εκ του ιστολογίου "ΕΛΛΗΝ&ΧΑΟΣ"

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ!



Ύστερα και από το "χτύπημα" από Hackers στο site της (ανθ)Ελληνικής Προεδρίας, υπό του Καρόλου Παπούλια-Κάουτσκι και το αναρτηθέν video των anonymous μετά από αυτήν την κυβερνοεπίθεση, το ιστολόγιο "ΕΛΛΗΝ&ΧΑΟΣ" παίρνει την πρωτοβουλία να καλέσει τους Έλληνες hackers, crackers καθώς και όσους έχουν την ικανότητα παραβίασης ηλεκτρονικών μέτρων ασφαλείας σε ολομέτωπη κυβερνοεπίθεση κατά εβραϊκών Τραπεζών, αρχείων εφορίας(όπως και δηλώνουν ότι θα κάνουν σε όλους τους τόνους) αλλά επίσης καλούνται να επιτεθούν και κατά ηλεκτρονικών μέσων ΜΜΕ και τηλεοπτικών σταθμών.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την ρήση του εβραιογενούς Ιωσήφ Στάλιν η οποία πάει ως εξής: "Εάν είχα στα χέρια μου το Χολυγουντ και την τηλεόραση, θα είχα κατακτήσει τον κόσμο". Η τηλεόραση αυτή την στιγμή βρίσκεται σε κάθε Ελληνική οικία, τα ΜΜΕ έχουν πρόσβαση σε κάθε Έλληνα πολίτη. Κατά συνέπεια, η τηλεόραση και τα μέσα ΜΜΕ είναι ο πρωταρχικός διαμορφωτής της λεγόμενης κοινής γνώμης. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχετε την ικανότητα να παρέμβετε σε ζωντανό χρόνο(real time) στο πρόγραμμα διαχείρισης τηλεοπτικού προγράμματος των ελληνικών τηλεοπτικών μέσων καθώς και σε site ΜΜΕ. Σας καλούμε να το πράξετε άμεσα! Μία μέθοδος θα ήταν π.χ. την ώρα που κάμποσες χιλιάδες νεοέλληνες μάλθακες πολτοποιούν τον εγκέφαλο τους με τουρανικά σήριαλ της κακιάς ώρας, να επέμβετε απευθείας στους διαλόγους του σήριαλ και να βάλετε επί των τουρανικών διαλόγων και υποτίτλων κείμενα γυμνής αλήθειας και επερχόμενου σχεδιασμού. Φανταζόμαστε τον γεννίτσαρο Εζέλ να ξεστομίζει φράσεις όπως: "Ξυπνάτε Έλληνες, διότι ο άξονας Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ετοιμάζει επίθεση γενοκτονίας εναντίον σας". Εδώ να τονίσουμε το ύπουλο σχέδιο των τουρανοσήριαλ. Παρατηρήστε ότι στα τουρανικά σήριαλ που προβάλονται στην (ανθ)ελληνική τηλεόραση, οι πρωταγωνιστές ΔΕΝ είναι μόγγολοι αλλά έχουν ελληνικά χαρακτηριστικά, διότι οι πρωταγωνιστές είναι Γεννίτσαροι, εκτουρανισμένοι, με συνέπεια ο νεοελληνικός τοματοπελτές να ταυτίζεται με αυτούς διότι νιώθει οικεία... Τέλος παρένθεσης.

Άλλος τρόπος είναι η επίθεση την ώρα των δελτίων ειδήσεων, όπου επί του εκφωνητή παρουσιαστή μπορείτε να παραβάλετε επίσης γυμνές αλήθειες που θα ξεσκεπάζουν τα ασσύστολα ψεύδη που εκστομίζουν στους υπνωτισμένους Έλληνες. Έχουμε την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο θα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό γιατί θα χτυπήσει απευθείας στο κατασκευασμένο υποσυνείδητο των ψυχοτρονικά χειραγωγούμενων Ελλήνων. Αλλιώς είναι να τα διαβάζουνε σε σκοπίμως περιθωριοποιημένα sites & blogs(όπως το παρόν) και αλλιώς να εκστομίζονται απευθείας από την πηγή του κακού. Αλλιώς είναι να ακούνε τον Καραγεωργίου τον οποίο το σύστημα έχει φροντίσει(αλλά εις μάτην) να φιμώσει και να περιθωριοποιήσει και αλλιώς να τα εκστομίζει η Σία Κοσιώνη του συστημικού και ύπουλου ΣΚΑΪ ή της προπαγανδιστικής ΝΕΤ ή του ελεεινού τρίο του MEGA.

Εφ'όσον δείχνετε επηρεασμένοι από το χολυγουντιανό φιλμ V for Vendetta και φοράτε τις μάσκες του Guy Fawkes(εδώ να σας τονίσουμε πως ο δημιουργός του κόμικ Alan Moore έχει αποκυρήξει πλήρως την κινηματογραφική εκδοχή του δημιουργήματος του καθώς και όσων δικών του πονημάτων μεταφέρθηκαν εκ του σιωνιστικού Χόλυγουντ στην μεγάλη οθόνη. Ο ίδιος αρνήθηκε να λάβει έστω και ένα cent για δικαιώματα από αυτές τις μεγάλες επιτυχίες του κινηματογράφου. Ο λόγος είναι ότι μέσω αυτών των ύπουλων ταινιών, επιτυγχάνεται η κοίμηση των μαζών διότι αυτές σκέφτονται αταβιστικά πως "κοίτα να δεις, έτσι πρέπει να γίνει, να έρθει ένας V π.χ. και να ανατινάξει την Βουλή..." και μετά κοιμούνται ήσυχοι. Εν τω μεταξύ οι εβραίοι παραγωγοί των ταινιών έχουν βγάλει δις. χρημάτων από τα δικαιώματα στο χόλυγουντ και δημιουργούν μέσω τέτοιων ταινιών ένα είδος "βαλβίδας αποσυμπίεσης" της οργής των μαζών. Αυτά τα τόνισε ο Άλαν Μουρ και για αυτό απαξίωσε πλήρως τα χολυγουντιανά πονήματα. Αυτό να το έχετε στον νου σας όταν διαλέγετε σύμβολα) θα γνωρίζετε πως ο ήρωας στην ταινία παρεμβλήθηκε σε ώρα αιχμής στην τηλεόραση και έκανε διάγγελμα στο τηλεοπτικό κοινό. Πράξτε το παρόμοιο, διότι δεν ξέρουμε εάν έχετε την ικανότητα να διακόψετε ΟΛΑ τα κανάλια σε ώρα αιχμής και να μεταδώσετε μηνύματα Γυμνής Αλήθειας προς όλο το τηλεοπτικό κοινό. Εάν έχετε τέτοια δυνατότητα, πράξτε το ...χθες! Όχι αύριο, διότι θα είναι αργά.

Όσον αφορά τις δηλωθείσες προθέσεις σας για επίθεση σε τραπεζικά εβραϊκά ιδρύματα και τα αρχεία της εφορίας... Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα! Μην το ανακοινώνετε... Πράξτε το! Διαλύστε τα τραπεζικά και εφοριακά συστήματα αρχειοθέτησης καθώς και τα αντίγραφα ασφαλείας αυτών. Μηδενίστε το κοντέρ! Σβήστε τα χρέη και τα λεγόμενα "χαράτσια". Σπάστε τα τείχη προστασίας και ξεφτιλίστε τους! Κάντε το τώρα! Αφήστε ήσυχες τις καταθέσεις των Ελλήνων και σβήστε τις τραπεζικές διαταγές πληρωμής, τα κόκκινα δάνεια, τα πρόστιμα της εφορίας. Επίσης, χτυπήστε το αρχείο του Τειρεσία άμεσα! Σβήστε το πληροφοριακό σύστημα του μεγάλου αδερφού με το όνομα Τειρεσίας, από τον χάρτη. Αφανίστε τον!

Αποδείξτε σε όλους εμάς που έχουμε αμφιβολίες για τις προθέσεις σας ότι κάναμε λάθος έως τώρα! Αποδείξτε μας ότι έχετε αγνές προθέσεις. Αποδείξτε μας ότι τα χτυπήματα σας είναι ουσιαστικά και όχι συμβολικά για να τα "διαφημίσετε" στην ΚΥΠ/ΕΥΠ και στις ξένες υπηρεσίες ώστε να σας προσλάβουνε ως σύμβουλους με παχυλούς μισθούς. Έλληνες Hackers αποδείξτε σε όλους μας πως είστε αληθινοί και όχι φιλοχρήματοι. Μπορείτε να το κάνετε αλλά έως τώρα δεν το κάνετε. Περιμένουμε...

Anonymous, αποδείξτε με την σειρά σας ότι δεν είστε πιόνι της μασονίας. Διότι τα σύμβολα σας είναι σε ευθυγράμμιση με την μασονική σκακιέρα, ασπρόμαυρες μάσκες. Ελπίζουμε να είναι σύμπτωση και όχι ταύτιση. Ένας δρόμος υπάρχει ώστε να μην γραφτείτε και εσείς στο Αρχείο της Προδοσίας. Ανατρέψτε τώρα άμεσα την κατάσταση!

ΥΓ.: Σας μεταφέρουμε και αίτημα το οποίο εν τη ρήμη του γραπτού λόγου, δεν αναφέρθηκε:

Χτυπήστε τις υποδομές των κινεζικών συστημάτων ασφαλείας, χτυπήστε ολομέτωπα τις υποδομές της Τουρκίας(τουρανίας) άμεσα! Τώρα! Στείλτε τους στον ...διάολο, Τζεηντ, Τζεντ θεό τους! Διαλύστε τα πάντα, από φανούς κίνησης οχημάτων μέχρι αεροδρόμια. Ήδη συντελείται κυβερνοπόλεμος στην Κίνα την στιγμή που γράφονται αυτά τα λόγια. Επιτεθείτε τους με ό,τι έχετε και δεν έχετε! Τώρα!

Αναμένουμε....

Με τιμή

Εκ του ιστολογίου "ΕΛΛΗΝ&ΧΑΟΣ"

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Οι Αnonymous "χτύπησαν" το site της Ελληνικής Δημοκρατίας
http://www.katohika.gr/2011/09/nonymous-site.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις