Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

"ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΡΑ!"

"ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΡΑ!"

"ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!"

Όχι, δεν πρόκειται για νέα ανακοίνωση της Ο.Ε.Α. φίλες και φίλοι. Το πρώτο σύνθημα εμφανίστηκε σε μεγάλο πανό, την Κυριακή 30/10/2011 στο γήπεδο της Τούμπας στην Θεσσαλονίκη ενώ η δεύτερη φράση ηχούσε στις 28 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη από τις ντουντούκες που κράταγαν οι Έλληνες πολίτες!

Τούμπα, Θεσσαλονίκη, Κυριακή

Σε γήπεδα ανά την Ελλάδα, δοθείσης της ευκαιρίας λόγω των αγώνων, αναρτήθηκαν μεγάλα πανό εις βάρος των προδοτών εβραιομασόνων και μόγγολων πολιτικών.

Στάδιο "Καραϊσκάκης", το Σάββατο

Φωτό από πανό σε όλα τα γήπεδα:
Οργή λαού στα γήπεδα! (pics)
http://www.gazzetta.gr/article/item/236713-orge-laou-sta-gepeda-pics
-------------------------------------------------------------------------------------

Στην Θεσσαλονίκη, Έλληνες πολίτες ξεφτίλισαν τον εβραίο Ιωαννίνων Κάρολο, καθώς και τους παρευρισκόμενους ανώτατους μασόνους αξιωματικούς. Από τις ντουντούκες ακουγόταν η φράση: "ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!". Ουδέν μέσο πέραν του Ράδιο 9 δεν ανάφερε το παραμικρό. Αντιθέτως τα συμπαιγνιακά μέσα έπαιξαν άπαντα την κασέτα της ...προσβολής προς το ...αξίωμα του Προέδρου της (ανθ)ελληνικής -τύποις-δημοκρατίας/ οχλοκρατίας του δήμου γεφυραίων και την κασέτα του "είναι μέλη του σύριζα και ακροδεξιοί." Οπότε προφανώς, ο ΣΥΡΙΖΑ με την άκρα δεξιά βγάζουν αυτοδύναμη κυβέρνηση στην Ελλάδα...(σαρκαστικός γέλως)

"ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" φώναζαν οι ντουντούκες!
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/10/blog-post_3734.html

Στο 1', ακούγεται ξεκάθαρα το σύνθημα: "ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!"

Οι προδότες μασόνοι ανώτατοι αξιωματικοί, με μπλε και κόκκινα τα πρόσωπα τους από την ξεφτίλα, αποφάσισαν να διακόψουν την παρέλαση ώστε να αποφύγουν τα χειρότερα(δηλαδή, τους κατώτερους αξιωματικούς να τους γράφουν εις τους όρχεις τους και να παρελαύνουν υπό τις επευφημίες των Ελλήνων!). Οι Ευέλπιδες όμως αρνήθηκαν να φύγουν και παρέλασαν με την "Μακεδονία ξακουστή" να δονεί την ατμόσφαιρα και χιλιάδες κόσμου να χειροκροτάνε!

ΟΙ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
http://www.conspiracy-channel.gr/media/19832

και βέβαια, οι ανώτεροί τους μασόνοι ανθέλληνες, τους απειλούν δειλά και άνανδρα, διότι επέλεξαν να παρελάσουν μαζί με τους Έλληνες και όχι υπό των μασόνων και εβραίων και προδοτών ανεξαιρέτως... Έτσι πράττουν οι μασόνοι, έτσι πράττουν οι δειλοί, έτσι πράττουν οι πανικόβλητοι...

Απειλές κατά του σημαιοφόρου της Ευελπίδων, επειδή επέμενε να παρελάσει!!!(video)
http://diaggeleas.wordpress.com/2011/10/31/
Ήταν πραγματικά συγκινητικό, για όσους είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν αυτούς τους νέους, να ανθίστανται στην κυβερνητική διαταγή να αποχωρήσουν και να μην παρελάσουν. Ο σημαιοφόρος, μάλιστα, τεταρτοετής Εύελπις ήταν σαφέστατος λέγοντας προς τον ανώτερό του: «Ήρθαμε εδώ για να παρελάσουμε, για να τιμήσουμε τους νεκρούς ήρωες. Δεν αποχωρούμε. Θα παρελάσουμε»… Ακόμη και όταν απειλήθηκε με αποπομπή από την Σχολή, επέμενε λέγοντας: «δεν με ενδιαφέρει, διώξτε με, εγώ θα παρελάσω»…

Με αποπομπή από το στράτευμα απειλήθηκε και ο υπεύθυνος του αγήματος της Ευελπίδων και μόνο στο ηθικό αυτό δίλημμα (συμπαράστασης στον ανώτερό τους) υποχώρησαν οι Ευέλπιδες και δεν παρέλασαν και αποχώρησαν συντεταγμένα από τον χώρο αναμονής. Πριν από αυτό όμως, με Ελληνικό ήθος και με την δύναμη της ψυχής τους τραγούδησαν το απαγορευμένο «Μακεδονία Ξακουστή». Να θυμίσουμε πως σε προηγούμενα έτη υπήρξαν και ποινές κατά Ευελπίδων που «τόλμησαν» να τραγουδήσουν την «Μακεδονία»…
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Επίσης, συγχρόνως με την προηγούμενη ανακοίνωση της Ο.Ε.Α.
Βεβαίως και είναι προδότης ο “προδότης της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας”
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/10/blog-post_29.html
να προσθέσουμε και το εξής αίνιγμα: Εάν ο Κάρολος, εβραίος εξ Ιωαννίνων, πολεμούσε εις το μέτωπο όπως εδήλωσε στις κάμερες, πόσο ετών πήγε στα παγωμένα όρη; Διότι αφού έχει δηλώσει ότι είναι γεννηθείς το 1929, τότε το 1940 ήτο ...11 ετών! Προφανώς ο εβραίος εξ Ιωαννίνων Κάρολος ήταν πολύ ανεπτυγμένο 11χρονο!
-------------------------------------------------------------------------------------

Σε πόλεις της Ελλάδος, προδότες πολιτικοί έφαγαν αυγά, μπουκάλια, γιούχα, κυνήγι από Έλληνες εξαγριωμένους πολίτες. Στον Πύργο, μπροστά ο προδότης, πίσω η αστυνομία να τον φυλάγει και πιο πίσω Έλληνες πολίτες στο κυνήγι του! Στην Πάτρα, στην Κρήτη, στα Τρίκαλα, στην Ξάνθη...

Τι έγινε στις παρελάσεις σε όλη την Ελλάδα
http://www.otyposnews.gr/archives/27753

Ο λαθροΚαμίνης, ο ...Συνήγορος της Τρόικας, δήμαρχος δήμου γεφυραίων, απείλησε ως σωστός πούστης σοσιαληστής, τα μέλη της μπάντας του Δήμου ότι εάν προχωρήσουν με τα μαύρα περιβραχιόνια, την Δευτέρα το πρωί(31/10) θα απολυθούν! Τον έγραψαν στους όρχεις τους...

Διακόπηκε η παρέλαση στον Πύργο με επεισόδια!
http://eoellas.org/index.php?option=com_content&view=article&id=3273:--28102011&catid=36:2010-06-18-11-04-29&Itemid=103

ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια στην Καλαμάτα – Προπηλάκισαν τον Βουδούρη
http://eoellas.org/index.php?option=com_content&view=article&id=3272:--28102011&catid=36:2010-06-18-11-04-29&Itemid=103
Ο βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης και ο γ.γ. του υπουργείου Γιώργος Κατριβάνος, αλλά και ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος και ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς έτρεξαν για να γλυτώσουν και οι πολιτικοί φυγαδεύτηκαν.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Πανικόβλητοι οι προδότες έσπευσαν στα μόνα σημεία όπου τους παρέχεται πλέον ασυλία, εις τα ΜΜΑ(Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης) ώστε να προλάβουν να θάψουν και να υποβαθμίσουν το θέμα με τις γνωστές "κασέτες" περί ακροδεξιάς, σύριζα, κουκουλοφόρων, θεσμών εσμών κ.α. προκαλώντας ακόμα περισσότερο γέλιο στους Έλληνες. Το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που κοπάνησε τον Μαγκούφη του ΠΑΣΟΚ, αποδείχτηκε τελικά ...μέλος του ΠΑΣΟΚ! Οι "κουκουλοφόροι" ήταν Έλληνες άνευ κουκούλας, παιδιά, μεσήλικες, ηλικιωμένοι. Οι ..."ακροδεξιοί" αποδείχτηκαν εξαγριωμένοι πασόκοι! Παρ'ολ'αυτά βέβαια, τα ΜΜΑ συνέχισαν την τακτική τους όντας μυημένοι στην Προπαγάνδα του Γκαίμπελς και του Μπερνέυς, του "πες, πες, πες κάτι θα μείνει". Ακόμα και σήμερα μιλάνε για τα "γεγονότα" που αμαύρωσαν την επέτειο(των Ελλήνων ρε οβριοί, των Ελλήνων είναι η επέτειος και κανενός μασόνου, κανενός εβραίου, κανενός μόγγολου, κανενός προδότη!), συνέχισαν για τον αρχιξεφτιλισμένο Πρόεδρο της σάπιας -τύποις-Δημοκρατίας/οχλοκρατίας του ισοπεδωμένου πολτού ανύπαρκτων πολιτικών του δήμου γεφυραίων, συνέχισαν να παραπλανούν και να ψεύδονται μπας και περισώσουν οτιδήποτε σώζεται από το σάπιο σύστημα τους. Ο πανικός τους όμως τους προδίδει. Υποπίπτουν σε λογικά σφάλματα και προκαλούνε τρανταχτά γέλια ακόμα και στον πιο ανίδεο...

Πέραν όμως των γέλιων, προκαλούν και ολοκληρωτική αηδία και οργή οι πανικόβλητες δηλώσεις τύπου -"ο πνιγμένος(καρατζαφύρερ, ο εν πολλαί στοαί γαμηθείς σύγχρονος "Εφιάλτης") από τα (βαμμένα κατάμαυρα και μπριγιανταρισμένα) μαλλιά του πιάνεται"- όπως αυτή:

"Προσεύχομαι στην Παναγία να μη συμβεί τίποτα σε κάποιον από αυτούς (σ.σ τους Τροικανούς)...ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ"!!!
http://alithiastofos.blogspot.com/2011/10/blog-post_7081.html

Καλύτερα για ποιόν καταδιαλυμένε Καρατζαφέρ-η; Καλύτερα για την συμμορία των εναπομείναντων "προθύμων" του ΛΑΟΣ; Καλύτερα για σένα; Γιατί δεν λες όλη την φράση; Ότι εάν κυνηγηθούν οι πουστροϊκανοί τότε θα τρέχετε και εσείς οι "πρόθυμοι" μαζί τους; Ενώ εάν εισβάλουν οι Τουράν, τότε θα εκπληρώσεις την "προφητεία"-πρόγραμμα που σε θέλει Αρχηγό Κράτους... Γιατί δεν τα λες αυτά, Καρατζαφέρη; Από ποιόν κρύβεσαι πλέον; Αφού σε απογυμνώσαμε, σου αλλάξαμε τα εμβλήματα, σε γκρεμίσαμε, σε αποκαθηλώσαμε, διαλύουμε το απόκομμά σου. Δεν χρειάζεται να υποδύεσαι πλέον τον Έλληνα. Είσαι κραγμένος ωσάν τους ομοφυλόφιλους που κάνουν outing και αποκαλύπτονται, άρα δεν χρειάζεται πλέον να υποδύεσαι κάτι που δεν είσαι. Η Ο.Ε.Α. σου έκανε "δώρο" να σε απαλλάξει από το άγχος μην αποκαλυφθούνε οι προθέσεις σου και τις αποκάλυψε, ώστε να μην ταλαιπωρείσαι πλέον! Έχεις διαλέξει στρατόπεδο καιρό τώρα. Πολέμα λοιπόν σαν άνδρας υπέρ αυτών που διάλεξες και άσε τα κεκαλυμμένα πρακτοριλίκια, τύπου τριπλού πράκτορος(σαν τον ...Πρώκτορ της Μεγάλης των Μπάτσων Σχολής). Δεν παιρνάνε πλέον. Τράβα λοιπόν στου Ερντογάν για χανουμικά όργια να βρεις και εσύ την υγειά σου!
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Τελικά, οι Μάγιας είχανε δίκιο... Η εποχή της Αλήθειας, η εποχή της Αποκάλυψης(όχι του υπό σεληνιακή κατοχή παράφρονα Ιωάννη) κάθε ψέμματος, κάθε σαπίλας, κάθε τι βρώμικου, ξεκίνησε στις 28 Οκτωβρίου 2011! Την Ημέρα των Ελλήνων!


2012: ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!!!

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/10/2012.html

Ο Οδοστρωτήρας των Ελλήνων πήρε μπρος και τώρα ζεσταίνει τις μηχανές του. Ο Οδοστρωτήρας αυτός που πήρε εξαρτήματα και καύσιμα, καρδιά και νου από τον μονίμως "γκαζωμένο" και "πουσαρισμένο" Οδοστρωτήρα της Ο.Ε.Α.



Οι Έλληνες άρχισαν να λαμβάνουν το "κόκκινο χάπι" της Αλήθειας και να ξυπνάνε από το δρακονιανό ΜΑΝΤΡΙΞ...
http://youtu.be/QQ7SAsSMpt0

Δημοφιλείς αναρτήσεις