Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Απάντηση σε email Αναγνώστη nik maris lifeboy94@hotmail.com

Απάντηση σε email Αναγνώστη

Απο: nik maris <lifeboy94@hotmail.com>
Προς: tolis3000gtpower@yahoo.gr
Στάλθηκε: 12:23 μ.μ. Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011
Θεμα:

Απάντηση Ιστολογίου

 

Αν είχατε παρακολουθήσει το Ιστολόγιο μας και της αναρτήσεις του σίγουρα θα γνωρίζατε για τις οδηγίες επιβιώσεως στην δεύτερη διάσταση όμως όπως καταφανέστατα εσείς ερωτάτε όχι μόνον δεν μπήκατε στον κόπο να ενημερωθείτε για τις απόψεις του Ιστολογίου μας επί πολλών θεμάτων αλλά μας καταδεικνύεται με τον ποιό ηχηρό τρόπο την διανοητική σας κατάσταση ήτοι γράφεται στο τέλος του μέηλ σας να σας απαντήσουμε έστω και εάν δεν γνωρίζουμε την απάντηση!!!

Το θέμα σας διαβιβάσθηκε εις την Ο.Ε.Α. και λάβαμε την παρακάτω απάντηση δια εσάς.

Απάντηση Ο.Ε.Α.

1ον

Σε ότι αφορά την επιβίωση της ψυχής μετά θάνατον,εκτός τον ως άνω αναρτημένων κειμένων της Ο.Ε.Α. τα οποία κακώς ουδέποτε αναγνώσατε,σας παραπέμπουμε εις τα “περί ψυχής” στην συζήτηση του μελλοθάνατου Σωκράτους με τους μαθητές του,όπου βεβαιώνεται η επιβίωση της ψυχής μετά τον θάνατο του σώματος.

Ομοίως,σας παραπέμπουμε εις τον Ηράκλειτο ο οποίος εις τα αποφθέγματα του βεβαιώνει ότι “οι θνητοί δεν δύνανται να γνωρίζουν το τι θα συναντήσουν μετά τον θάνατο του σώματος”.

Αυτό σημαίνει ότι οι θεωρίες όλων των θρησκειών αρχαίων και νέων,είναι ψευδής εικασίες δόλιας σκοπιμότητας,οι οποίες θεωρίες έχουν σκοπό να προκαλέσουν διανοητική και ψυχολογική εξάρτηση των “πιστών”-θυμάτων τους,τα οποία πρέπει βλακωδώς και ψευδώς να πιστεύουν ότι “αυτές οι θρησκείες είναι δήθεν το απαραίτητο κλειδί δια να εισέλθει μια ψυχή εις τον παράδεισο ή κατά τους αρχαίους,Ηλύσια πεδία”.

Ώθεν συμφώνως με τον Ηράκλειτο,επειδή είσθε θνητός,δεν δύνασθε και δεν σας αφορά το να γνωρίζετε το τι θα συμβεί στην Ψυχή σας μετά τον θάνατο του σώματος σας.

2ον

Το νομικό Τμήμα της Ο.Ε.Α. δεν ασχολείται με ιδιωτικά θέματα περιουσιακής ασφαλείας.

Δια το ερώτημα σας περί δικηγόρων και συμβολαιογράφων,ερωτήστε συμβολαιογράφο της εμπιστοσύνης σας.

Τμήμα Ο.Ε.Α.

Μαγνησίας

Δημοφιλείς αναρτήσεις