Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Luke (Skywalker) Papadimos

Μερικές πληροφορίες για τον πιθανό υπηρεσιακό πρωθυπουργό της υπό κινεζο-εβραϊκής κατοχής Ελλάδος...

Βιογραφικά στοιχεία
Γεννήθηκε στην Αθήνα, κατάγεται από την Δεσφίνα Φωκίδας και αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών. Σπούδασε φυσική στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ), απ' όπου αποφοίτησε το 1970, ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ηλεκτρολογική Μηχανική (1972) και πραγματοποίησε διδακτορικό (1978) στα οικονομικά. Παράλληλα εργάστηκε ως βοηθός ερευνών και ειδικός επιστήμων στο ΜΙΤ. Το 1980 εργάστηκε ως οικονομικός εμπειρογνώμων στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ. Το 1985 επέστρεψε στην Ελλάδα αναλαμβάνοντας οικονομικός σύμβουλος της Τράπεζας της Ελλάδος (1985 - 1993). Το 1993 διορίστηκε υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και τον επόμενο χρόνο διοικητής της Τράπεζας παραμένοντας μέχρι το 2002. Το ίδιο έτος ανέλαβε αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, θέση από την οποία αποχώρησε το 2010. Να σημειωθεί ότι έχει διατελέσει μέλος του Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ιδρύματος (1994 - 1998), πρόεδρος της Υποεπιτροπής Νομισματικής Πολιτικής της Επιτροπής των Διοικητών των Κεντρικών Τραπεζών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας (1993 - 1995) κ.α.

Παράλληλα με την επαγγελματική του σταδιοδρομία ακολούθησε ακαδημαϊκή καριέρα. Την περίοδο 1975 - 1984 υπήρξε επίκουρος καθηγητής και στη συνέχεια αναπληρωτής καθηγητής στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κολούμπια της Νέας Υόρκης ενώ το 1988 εξελέγη καθηγητής Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2006 εξελέγη τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών.

Το 2010 τοποθετήθηκε άμισθος οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου.

Τον Νοέμβρη του 2011 μετά την συνάντηση και καταρχήν συμφωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά, το πρόσωπό του αναφέρθηκε στον Τύπο ως η επικρατέστερη επιλογή για την πρωθυπουργία της χώρας κατά την συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC%CF%82_%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82

Ο "εκλεκτός" Λουκάς δηλαδή είναι τέκνο μασόνων, φοίτησε στο άντρο των εκκολαπτόμενων μασόνων, το Κολέγιο Αθηνών, πήρε μεταγραφή σε άλλο άντρο της παγκόσμιας μασονίας, το ΜΙΤ, είναι ηλεκτρολόγος και φυσικός(!!!) και μετά προφανώς κατάλαβε ότι δεν έχουν λεφτά οι πρίζες και πήρε διδακτορικό στα οικονομικά! Και έπειτα αρχίζει η δράση... Μέσα στην FED, την τύποις ομοσπονδιακή/πλήρως ιδιωτική Τράπεζα των ΗΠΑ, μέσα στην ιδιωτική Τράπεζα -τύποις της Ελλάδος και δεν συμμαζεύεται. Παρόν και στα swaps του Σημίτη Αβούρη με την Goldman Sachs των φανατικών εβραίων, παρόν και στην κυβέρνηση Μουνέικο ως σύμβουλος, έτοιμος και για πρωθυπουργός της υπό κατοχής Ελλάδος. Τυχαία όλα αυτά; Τυχαία...

Τυχαίο και το γεγονός ότι είναι επίτιμος "επισκέπτης" της Τριμερούς Επιτροπής(Trilateral Commission) , μία "όμορφη παρέα" επιφανών αρχιμασόνων και φανατικών εβραίων σιωνιστών, υπό ευθυγράμμιση στις εντολές των ...μικρών κίτρινων κυρίων της Ατλαντίδας... Με σήμα τους τρία βέλη που γυρίζουν προς τα εντός, σχηματίζοντας έτσι μία αδιόρατη αρχικά πυραμίδα αλλά και το γνωστό και μη εξαιρετέο 666.


Στους κύκλους της λεγόμενης "ελίτ" των διεφθαρμένων εκφυλισμένων λακέδων, ακούγεται ότι ο ανύμφευτος μέχρι τώρα Παπαδήμος είναι μέγας "bon viveur", λάτρης των οργίων, συμμετέχων σε παρτούζες κ.α., ευθυγραμμισμένος με την μανία των μασόνων για σεξουαλικές ιεροτελεστίες.

Το ότι προαλείφεται για υπηρεσιακός πρωθυπουργός δεν έχει κάποια ουσιαστική σημασία. Το έργο του και τις υπηρεσίες του τις προσφέρει ασταμάτητα εδώ και αρκετό καιρό.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ "ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ" ΤΟΥ ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ!!!
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/11/blog-post_8084.html

Lazy Ouzo-Swilling, Olive-Pit Spitting Greeks
Or, How Goldman Sacked Greece
http://www.gregpalast.com/lazy-ouzo-swilling-olive-pit-spitting-greeksor-how-goldman-sacked-greece/
Σχετικά με το σκάνδαλο της ανταλλαγής χρέους της Ελλάδος σε ευρώ(από τον Σημίτη Αβούρη) και επαναγορά του σε ασιατικό νόμισμα...

The Coming “New World Order”
http://www.goodnewsaboutgod.com/studies/political/newworld_order/world_order.htm

Δημοφιλείς αναρτήσεις