Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Πως γινετε οι νεοχριστιανοι νεοελληνες να δηλωνουν «αντι σιωνιστες» ητοι αντι της Σιων, δηλαδη αντι του ιδιου του ψευδοθεου τους;

Το διαδίκτυο σφύζει από τους νεοχριστιανομαλάκες νεοέλληνες «πατριώτες» οι οποίοι πιπιλίζουν συνέχεια την λεξη ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ.
Απλόχερα έμαθαν να δίνουν ταμπέλες του τύπου «σιωνιστής ο ένας», «σιωνιστής ο άλλος και για όλα φταίει ο σιωνισμός και όχι ο ξερός άδειος και αποβλακωμένος εγκέφαλος τους. Πολύ καλά είχε πει η Ο.Ε.Α. ότι οι νεοέλληνες πλην ελάχιστων εξαιρέσεων είναι σχιζοφρενείς και άρρωστοι.

Και πώς να μην ήταν άρρωστοι άλλωστε από την στιγμή ακόμα που και οι λεγόμενοι «αντάρτες του ιερατείου και της ορθοδοξίας» όπως ο Σεραφειμ Πειραιως, βγαίνει ως σχιζοφρενής και λέει ότι και αυτός είναι τάχα …. ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ… βεβαίως βεβαίως …. και από πίσω, τσουυυυρμο τα πρόβατα να βελάζουν ως κοιμισμένα ζόμπι χωρίς να κάτσουν να σκεφτούν καθαρά απολύτως τίποτα και πόσο μάλλον να ερευνήσουν σε βάθος! Καμαρώστε εδώ τον «Αντισιωνιστη τον Μεγα» τον Σεραφειμ Πειραιως http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_11.html http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_14.html και μετα συνεχίζουμε...

Συνεχίζουμε λοιπόν στο να ξεδιπλώσουμε το σχιζοφρενικό παραλήρημα των νεοελλήνων των δήθεν αντινεοταξιτων και αντισιωνιστων.( Τελικά αποδείχθηκε ότι όλοι όσοι μας επιτέθηκαν επικαλούνται το «αντί» για να καλύψουν το προδοτικό τους «υπέρ» όπως αντί – νεοταξιτης --> υπέρ νεοταξιτης, αντί – μετατρον --> προ – μετατρον, αντί – αμαζον --> προ – αμαζον, και οι αντί --> σιωνιστές στην ουσία είναι υπέρ του σιωνισμού ήτοι υπέρ – σιωνιστές.

Πως είναι λοιπόν δυνατόν οι νεοχριστιανοι νεοέλληνες να είναι αντισιωνιστές δηλαδη οι ενάντιοι της ΣΙΩΝ; Διότι η λέξη Σιωνισμός προκύπτει από την ΣΙΩΝ και ΙΣΜΟΣ(επιθημα), δηλαδη όπως Εθνισμός, Ελληνισμός, κλπ δηλαδή π.χ. ο Εθνισμός σημαίνει προσήλωση και αγώνας για τα το έθνος και τα εθνικά ιδεώδη, δηλαδή ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, και άρα ο Σιωνισμός σημαίνει πίστη, προσήλωση και αγώνας για την ΣΙΩΝ και αγώνας για να ερθουν εις πέρας τα … γενοκτονικα «ιδεωδη» γραμμένα εις τας γενοκτονικας «Αγιας Γραφας».. αμην
Και ελάτε να μας πείτε τώρα σαν διπρόσωπες πουτανες του ιουδαιο-χριστιανικου ιερατείου, ότι άλλο η Σιων και αλλο Σιωνισμος, την στιγμη που ολόκληρη η Αγια γενοκτονικη Γραφη (Παλαιά & Καινή Διαθήκη) σφύζει και στάζει «μελι» με αναφορές υπερ της «Αγιας Σιων» , της «Αγίας» Ανω και Κατω Σιων…


( Να σημειώσουμε εδώ ότι επειδή οι ρίζες του χριστιανισμού, Ισλάμ, και του ιουδαϊσμού προέρχονται από το ίδιο θρησκευτικό εκτρωμα και πατρωνα τους, τον ιδιο ψευδοθεο της σεληνης, αρα το γεωπολιτικό θέατρο μεταξυ Ιραν – Ισραηλ – και γενικα της δυσεως , είναι ένα καλοστημενο συμπαιγνιακο θέατρο για να αρχίσουν πάση θυσία τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο ή «αρμαγεδδώνα» σύμφωνα με την ορολογία των γενοκτονικών «αγίων» γραφών κινεζοεβραικής και σεληνιακής εμπνεύσεως… Διότι Σιών = Σιν (Σελήνη) – και Σίνα – Κινα !!! (Σινικό Τείχος & Ορος Σινά=όρος της Κινας! Ή όρος του Σεληνιακού Σιν της Χαλδαίας και της εβραιομογγολικής Ουρ) Μελετήστε τα παρακατω LINKS και θα καταλαβετε! Τα ξαναδίνουμε σε εσάς με την ουτοπική ελπίδα να θεραπευτείτε έστω και τώρα την τελευταία στιγμή από την κοινή δαιμονική παράνοια και πολυσχιζοφρένεια σας…δρακονιανής πουτανο-σελήνης ένεκα…

ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤHΝ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG KINAΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/02/h-hong-kina.html

Ο.Ε.Α. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ - G.H.REES TOP URGENT ΤΕLEGRAM SIGNAL TO ISLAMIC COUNTRIES
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/ghrees-top-urgent-signal-to-islamic_11.html

Ορίστε ποιος ειναι ο Ελ Σεντάι ή El Shaddai του Λιακόπουλου... ξεσκέπασμα της απάτης και από wikipedia
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/el-shaddai-wikipedia.html )



ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΞΥΜΝΕΙΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.
Παραθέτουμε ένα μικρό παράδειγμα για την αγάπη των νεοελλήνων υπέρ του ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ και άρα υπέρ του ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ που υποτίθεται ότι τάχα πολεμούν:

«Αγαπάει ο ΚΥΡΙΟΣ τις πύλες της Σιών [σαν την πύλη για παγκόσμια λύτρωση] πιο πολύ από όλα τα σκηνώματα του Ιακώβ... και για τη Σιών θα πουν: Αυτός κι εκείνος γεννήθηκε σ’ αυτή [μια μεγάλη θεόδοτη τιμή] και ο ίδιος ο Ύψιστος θα τη στερεώσει» (Ψαλμός 87:2, 5).

«Ας ευφραίνεται ο Ισραήλ στον Δημιουργό του, οι γιοι της Σιών ας αγάλλονται στον Βασιλιά τους» (Ψαλμός 149:2).

«Ο ΚΥΡΙΟΣ, λοιπόν, θα παρηγορήσει τη Σιών. Αυτός θα παρηγορήσει όλους τους ερημωμένους τόπους της... να πω στη Σιών: Είσαι λαός μου» (Ησαΐας 51:3, 16).

«Επειδή ο ΚΥΡΙΟΣ έκλεξε τη Σιών, ευαρεστήθηκε να κατοικεί μέσα σ’ αυτή» (Ψαλμός 132:13)


Ο Παντοδύναμος δηλώνει: «Και έβαλα τα λόγια στο στόμα σου και σε σκέπασα με τη σκιά του χεριού μου, για να στερεώσω τους ουρανούς και να θεμελιώσω τη γη, και να πω στη Σιών: Είσαι λαός μου» (Ησαΐας 51:16).

«Από τη Σιών θα βγει Νόμος και Λόγος ΚΥΡΙΟΥ από την Ιερουσαλήμ» (Ησαΐας 2:3).

«Γι’ αυτό, έτσι λέει ο ΚΥΡΙΟΣ ο Θεός : Να, βάζω ένα θεμέλιο στη Σιών, μια πέτρα, μια εκλεκτή πέτρα, μια πολύτιμη ακρογωνιαία πέτρα, ένα σίγουρο θεμέλιο. Εκείνος που πιστεύει δεν θα ντροπιαστεί» – δεν θα μπερδευτεί (Ησαΐας 28:16 – αναφέρεται από τον Απόστολο στην Α' Πέτρου 2:6).

«Σιών, εσύ που φέρνεις αγαθές αγγελίες, ανέβα στο ψηλό βουνό. Ιερουσαλήμ, που φέρνεις αγαθές αγγελίες, ύψωσε δυνατά τη φωνή σου. Ύψωσε, μη φοβηθείς, πες στις πόλεις του Ιούδα: Να, ο Θεός σας!» (Ησαΐας 40:9). Δειτε Ησαΐας 40 για το «να» ο Θεός της Σιών.

«Πόσο ωραία είναι επάνω στα βουνά τα πόδια εκείνου που ευαγγελίζεται αγαθά, εκείνου που κηρύττει σωτηρία, εκείνου που λέει στη Σιών: Ο Θεός σου βασιλεύει!... Ο ΚΥΡΙΟΣ γύμνωσε τον άγιο βραχίονά του μπροστά σε όλα τα έθνη. και όλα τα πέρατα της γης θα δουν τη σωτηρία του Θεού μας» (Ησαΐας 52:7,

«Και οποιοσδήποτε επικαλεστεί το όνομα του ΚΥΡΙΟΥ, θα σωθεί. Επειδή, στο βουνό Σιών και στην Ιερουσαλήμ θα είναι σωτηρία, όπως έχει πει ο ΚΥΡΙΟΣ, και στους υπόλοιπους, που ο ΚΥΡΙΟΣ θα προσκαλέσει»

«Ψαλμωδείτε στον ΚΥΡΙΟ που κατοικεί στη Σιών. Αναγγείλατε ανάμεσα στα έθνη τα κατορθώματά του» (Ψαλμός 9:11).

«Από τη Σιών, που είναι η εντέλεια της ωραιότητας, έλαμψε ο Θεός» (Ψαλμός 50:2).

«Και η σκηνή Του είναι στη Σαλήμ [παλιό όνομα της Ιερουσαλήμ] και το κατοικητήριο Του στη Σιών» (Ψαλμός 76:2).

«Έτσι θα γνωρίσετε ότι εγώ είμαι ο ΚΥΡΙΟΣ ο Θεός σας, ο οποίος κατοικώ στη Σιών, στο βουνό μου το άγιο. Τότε, η Ιερουσαλήμ θα είναι άγια, και αλλογενείς δεν θα περάσουν πλέον μέσα από αυτήν... Ενώ η Ιουδαία θα κατοικείται στον αιώνα και η Ιερουσαλήμ σε γενεές γενεών. Και θα καθαρίσω το αίμα τους, το οποίο δε καθάρισα, επειδή, ο ΚΥΡΙΟΣ κατοικεί στη Σιών» (Ιωήλ 3:17, 20, 21).

«Και ο ΚΥΡΙΟΣ θα βρυχηθεί από τη Σιών, και θα εκπέμψει τη φωνή του από την Ιερουσαλήμ. Και οι ουρανοί και η γη θα σειστούν. Ο ΚΥΡΙΟΣ, όμως, θα είναι το καταφύγιο του λαού Του, και η δύναμη των γιων Ισραήλ» (Ιωήλ 3:16).

«Ο ΚΥΡΙΟΣ, λοιπόν, θα παρηγορήσει τη Σιών. Αυτός θα παρηγορήσει όλους τους ερημωμένους τόπους της, και θα κάνει της έρημό της σαν την Εδέμ, και την ερημιά της σαν παράδεισο του ΚΥΡΙΟΥ. Ευφροσύνη και αγαλλίαση θα βρίσκεται μέσα σ’ αυτή, δοξολογία και φωνή αίνεσης... Και οι λυτρωμένοι του ΚΥΡΙΟΥ θα επιστρέψουν και θα έρθουν στη Σιών με αλαλαγμό, και αιώνια ευφροσύνη θα είναι επάνω στο κεφάλι τους. Θα απολαύσουν αγαλλίαση και ευφροσύνη, η λύπη και ο στεναγμός θα φύγουν... Έτσι λέει ο Κύριός σου, ο ΚΥΡΙΟΣ, και ο Θεός σου, που δικολογεί υπέρ του λαού Του: Να, πήρα από τα χέρια σου το ποτήρι της ζάλης, τη λάσπη του κρασιού από το ποτήρι του θυμού Μου, του λοιπού δεν θα το ξαναπιείς. Και θα το βάλλω στο χέρι εκείνων που σε καταθλίβουν, που είπαν στη ψυχή τους: Σκύψε, για να περάσουμε. Κι εσύ έβαλες το σώμα σου σαν γη, και σαν δρόμο σ’ εκείνους που διάβαιναν» (Ησαΐας 51:3, 11, 22, 23).
Εχθροί του Ισραήλ, προσέξτε: «Τα παιδιά εκείνων που σε λύπησαν, θα έρθουν σε σένα με υπόκλιση. Και όλοι όσοι σε καταφρόνησαν θα προσκυνήσουν τα πέλματα των ποδιών σου. Και θα σε ονομάζουν: Η πόλη του ΚΥΡΙΟΥ, Η Σιών του Αγίου του Ισραήλ» (Ησαΐας 60:14).

«Δεν θα σιωπήσω για τη Σιών, και δεν θα ησυχάσω για την Ιερουσαλήμ, μέχρις ότου η δικαιοσύνη της βγει σαν λάμψη, και η σωτηρία της σαν λαμπάδα που καίγεται... Να, ο ΚΥΡΙΟΣ διακήρυξε μέχρι τα άκρα της γης: Πείτε στη θυγατέρα Σιών: Να, ο Σωτήρας σου έρχεται. Να, ο μισθός του είναι μαζί του και το έργο του μπροστά του [δες Αποκάλυψη 22:12.].

«Όταν ο ΚΥΡΙΟΣ οικοδομήσει τη Σιών, θα φανεί μέσα στη δόξα Του» (Ψαλμ.102:16).

«Και κατά τις έσχατες ημέρες το βουνό [βασιλεία] του οίκου του ΚΥΡΙΟΥ θα στηριχθεί επάνω στην κορυφή κορφή των βουνών [βασίλεια] και θα υψωθεί παραπάνω από τους λόφους [μικρότερες δυνάμεις] και λαοί θα συρρέουν σ’ αυτό. Και πολλά έθνη θα πάνε και θα πουν: Ελάτε, κι ας ανέβουμε στο βουνό του ΚΥΡΙΟΥ, και στον οίκο του Θεού του Ιακώβ. Και θα μας διδάξει τους δρόμους του, και θα περπατήσουμε στα μονοπάτια του. Επειδή, από τη Σιών θα βγει νόμος [η τάξη του Θεού] και από την Ιερουσαλήμ λόγος του ΚΥΡΙΟΥ [αληθινή απελευθέρωση]. Και θα κρίνει [ο Μεσσίας] ανάμεσα σε πολλούς λαούς, και θα ελέγξει ισχυρά έθνη, μέχρι μακριά. Και θα σφυρηλατήσουν τα μαχαίρια τους για υνιά, και τις λόγχες τους για δρεπάνια. Έθνος δεν θα σηκώσει μάχαιρα ενάντια σε άλλο έθνος, ούτε θα μάθουν πλέον τον πόλεμο [διαρκής ειρήνη]. Και κάθε ένας θα κάθεται κάτω από την άμπελό του και κάτω από τη συκιά του, και δεν θα υπάρχει κάποιος που να εκφοβίζει. Επειδή το στόμα του ΚΥΡΙΟΥ των δυνάμεων μίλησε... Και ο ΚΥΡΙΟΣ θα βασιλεύει επάνω τους στο βουνό Σιών από τώρα και μέχρι τον αιώνα» (Μιχαίας 4:1-4, 7β).

«Ευλογητός ο ΚΥΡΙΟΣ από τη Σιών, που κατοικεί στην Ιερουσαλήμ» (Ψαλμός 135:21).

«Ο ΚΥΡΙΟΣ θα βασιλεύει στον αιώνα, ο Θεός σου Σιών, σε γενιά και γενιά. Αλληλούια» (Ψαλμός 146:10).


Κυριακή των Βαΐων

" «Ιδού ο Βασιλεύς σου, Σιών.» (Στον Μικρό Εσπερινό, ήχος πλ. δ΄.)

" «Λαμπρύνου, η Σιών, η νέα, και βαΐοις ανύμνει μετά παίδων• ιδού ο
Βασιλεύς σου, σώζων προς πάθος έρχεται.» (Στον Μικρό Εσπερινό, ήχος β΄, οίκος του Ευφραθά.)

" «Ωσαννά εν τοις υψίστοις, ευλογημένος ο ερχόμενος, Βασιλεύς του
Ισραήλ.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος πλ. β΄ και εις τον Λιτό, Στιχηρό
Ιδιόμελον, ήχος α΄.)
[ Η λέξη Ωσαννά είναι Εβραϊκή και σημαίνει «δεόμαστε στο Θεό για τη
σωτηρία». Ομοίως καθαρά Εβραϊκές είναι και οι συχνά
χρησιμοποιούμενες λέξεις Μεσσίας, Αμήν και Αλληλούια. Μεσσίας
σημαίνει «κεχρισμένος», «Χριστός». Αμήν σημαίνει «μακάρι», «σίγουρα»,
«είθε να γίνει». Αλληλούια σημαίνει «δόξα στο Γιαχβέ» («Ωρολόγιον το
Μεγα», έκδοση Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος
1983, σελ. 17). Η λέξη Ιησούς επίσης αποτελεί απόδοση του Εβραϊκού
Γιεσουά, που σημαίνει «ο Γιαχβέ είναι η σωτηρία».]

" «Ο ηγαπημένος Ισραήλ» (στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος πλ. β΄) και «τω
ηγαπημένω Ισραήλ» (τροπάριο στον Όρθρο).

" «Διό ευφραίνεται θυγάτηρ Σιών.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος β΄.)

" «Χαίρε, ευφραίνου, πόλις Σιών.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό και στο
Λυχνικό, ήχος πλ. δ΄.)

" «Οι μισούντες Σιών, αισχύνθητε από του Κυρίου• ως χόρτος γαρ πυρί
έσεσθαι απεξηραμμένοι.» (Στον Όρθρο, αντίφωνο των αναβαθμών του
δ ήχου.)

" «Ευφράνθητι Ιερουσαλήμ• και πανηγυρίσατε οι αγαπώντες Σιών
(Στον Όρθρο, καταβασία, ο διασώσας εν πυρί, ωδή η΄, ο ειρμός.)

" «Αίνεσιν Εκκλησία οσίων τω ενοικούντι Σιών σοι Χριστέ, προσφέρει• εν
σοι, Ισραήλ, τω ποιητή αυτού, χαίρει.» (Από τροπάριο στον Όρθρο.)

" «Άσατε λαοί, θεοπρεπώς εν Σιών, και ευχήν απόδοτε Χριστώ εν
Ιερουσαλήμ.» (Ομοίως.)

" «Ασύγκριτος υπάρχει ευπρέπεια εν Σιών.» (Ομοίως.)

" «Κύριος παρέστη• Σιών γαρ εξελέξατο.» (Ομοίως.)

" «Σιών Θεού όρος το άγιον, και Ιερουσαλήμ.» (Όμοίως.)

" «Ισραήλ του Θεού το βασίλειον.» (Ομοίως.)

" «Θεοπρεπώς σε, Βασιλεύ Ισραήλ.» (Ομοίως.)

" «Ο Βασιλεύς σου, Σιών.» (Ομοίως.)

" «Ο Θεός σου, χαίρε, Σιών, σφόδρα, εβασίλευσεν εις τους αιώνας
Χριστός.» (Ομοίως.)

" «Ποιμήν ημών Χριστός ο Βασιλεύς Ισραήλ. Υπόδεξαι, Ιουδαία, τον
Βασιλέα.» (Στο Απόδειπνο, ωδή θ΄, αλλότριον των μητέρων.)

" Την Κυριακή των Βαΐων διαβάζονται επίσης το απαράδεκτο για τους
Έλληνες απόσπασμα του Ζαχαρία «εξεγερώ τα τέκνα σου, Σιών, επί τα
τέκνα των Ελλήνων» (Ζαχ. θ΄, 9-15), ένα του Σοφονίου κι ένα του
Ιεζεκιήλ, που μιλάνε για λύτρωση του Ισραήλ από τους εχθρούς του
Κρητικούς, επαναλαμβάνοντας τα «χαίρε σφόδρα, θύγατερ Σιών» κι
άλλα παρόμοια» (Σοφ. γ΄, 14-19). [Βλ. «Τα υβριστικά κατά των Ελλήνων
επίσημα κείμενα της Ορθοδοξίας.»]


ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ 10.000.000 ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΣΑΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΓΙΑΧΒΕΧ;

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΝΤΑΣΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ!

ΨΥΧΕΣ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΣ «ΚΟΛΑΣΗΣ» ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΩΣ - ΑΝΕΥ … «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ»
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/blog-post_16.html


http://youtu.be/VlXTZEdeHts

Δημοφιλείς αναρτήσεις